3FM nieuws

QOTSA komt met nieuwe videoclip voor 'Head Like A Haunted House'

  1. Nieuwschevron right
  2. QOTSA komt met nieuwe videoclip voor 'Head Like A Haunted House'

De band heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor de Villains-track 'Head Like A Haunted House'. De clip is zoals altijd weer een creatief meesterwerkje. Het is eigenlijk een lyricvideo, maar dan wel eentje waar heel veel tijd in is gestoken.

'Head Like A Haunted House'

Frontman Josh Homme bevindt zich in de videoclip in zijn eigen haunted house. De video is volledig geanimeerd, behalve zijn hoofd. Die dwarrelt er als een soort buikspreekpop in stop motion doorheen. Het is allemaal een tikkeltje freaky en disturbing, precies zoals het bij de muziek past eigenlijk.

Check de videoclip hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dansen

Het was bij de eerste single van Villains meteen duidelijk: Josh Homme wil dat je danst op deze plaat. Daarmee riskeert 'ie dat fans van 'het oudere werk' het misschien minder goed vinden, maar dat maakt hem niets uit: "There's no reason to not conjoin rock'n'roll and dance and hallelujah and darkness and all that, in one thing. In a world of desperately going for likes, Villains is more like 'We'll take the dislikes'. This album is here to do bad guy stuff."

Live

Was je er afgelopen november in de Ziggo Dome niet bij maar wil je ze graag nog live meepakken? No worries! Queens Of The Stone Age reist eind juni af naar Down The Rabbit Hole, waar we met 3FM sowieso bij zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie