Meer NPO
STER Advertentie

Ed Sheeran geeft een optreden als straatmuzikant

Ed Sheeran geeft een optreden als straatmuzikant
Ben Houdijk

Vrijdag 16 maart 2018 - 07:25 uur

Ed Sheeran verkoopt de grootste zalen van de wereld uit, het liefst meerdere keren op rij, maar hij is me toch een partijtje gewoon gebleven! In de Australische stad Melbourne speelde hij zijn grote hit 'Perfect' gewoon in een steegje...

Awardshow gemist

Slechts een paar gelukkige passanten mochten genieten van het mini concertje van de wereldster. Waarom Ed dit deed? Tijdens de iHeartRadio Music Awards was hij zelf niet aanwezig omdat hij een optreden in Melbourne had. Hij won een award voor 'Beste Nummer', best wel een belangrijke prijs dus.

Edje had het gevoel dat hij wel iets terug moest doen voor het radiostation, aangezien hij er niet bij kon zijn. Daarom pakte hij zijn gitaar en begon een mini concert in Melbourne, in een steegje. De beelden werden vertoond tijdens de awardshow, waardoor hij er toch een beetje bij kon zijn. Lief!

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dankbaar

Ed Sheeran was heel blij dat hij de award won. Dat begrijpen we heel goed: voor Ed beroemd werd was hij nog een echte straatmuzikant. In de metrostations van Londen speelde Ed Sheeran liedjes die hij zelf geschreven had. Ook moest hij overleven zonder een dak boven zijn hoofd. Extra tof dus dat hij het nu nog eens deed, ter ere van zijn gewonnen award!

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook