Meer NPO
STER Advertentie

Deze auto speelt 'Africa' van Toto als je de sleutel in het slot laat zitten

Deze auto speelt 'Africa' van Toto als je de sleutel in het slot laat zitten

Woensdag 14 maart 2018 - 14:30 uur

We maken het allemaal weleens mee: je laat je sleutel in het slot van de auto zitten. Gelukkig is daar dat enorm irritante piepje om je eraan te herinneren dat je iets vergeten bent. Deze dude was dat piepje helemaal zat en besloot het te vervangen voor 'Africa' van Toto!

Hoe dan?!

Volvo-fan Chris was zo klaar met dat stomme piepje dat hij besloot het heft in eigen handen te nemen. In de video die hij op YouTube plaatste is te zien hoe hij zijn oude auto oppimpt met de vrolijke klanken van Toto's 'Africa'. Hoe 'ie dat doet? Dat check je in de onderstaande video! Geniaal toch?

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geld ophalen

Chris heeft nu een Kickstarter-pagina aangemaakt om geld op te halen, zodat dit in meer auto's gedaan kan worden. "I had the idea for a custom door chime many years back, and I finally made it a reality just a few days ago. With my knowledge of all innerworkings of a Volvo 240, it took me about 2 days to put the pieces together. This is a unique product that I would like to have the resources to make uniform and simple, so that it can easily be adapted into every vehicle", schrijft hij op zijn pagina. 

Wij zouden ook wel een aantal toffe nummers kunnen bedenken die we willen horen als we die sleutel weer eens in het slot laten staan! Jij? Drop jouw suggesties onder de tweet!

 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM