Meer NPO
STER Advertentie

Big2 wil dat er meer gedanst wordt

Big2 wil dat er meer gedanst wordt
Sheridan Flipse

Zondag 4 maart 2018 - 10:00 uur

Na het intense succes van The Opposites besloot Twan (Big2) in 2013 zich terug te trekken uit het project. Nu is hij solo terug! Eind maart dropt hij zijn eigen album Van Staal, waarvan 'Ik Wil Dat Je Danst' met Glen Faria de eerste single is.

'Ik Wil Dat Je Danst'

Met The Opposites scoorde hij hit na hit en won hij zelfs de Popprijs, maar toch denkt Twan met gemengde gevoelens terug aan die periode. In de laatste jaren verloor hij zichzelf in alle gekte rondom het succes, zelfs zo erg dat hij besloot ermee te kappen. De vraag die daarna als rode draad door zijn leven liep was 'wanneer komt er iets nieuws van jullie?'. Niet dus, want het is nu tijd voor Big2 solo.

Daar is het album Van Staal, wat eind maart uitkomt, het resultaat van. Eerder kwam al de gelijknamige titeltrack uit, maar 'Ik Wil Dat Je Danst' is de eerste echte single. Het is een positieve track die je als luisteraar aanspoort om alles even lekker te laten liggen en te genieten. Geen stress, geen werk, geen politiek, maar lekker dansen. Zoals de lyrics zeggen: "Ik wil dat je danst en alles wat je tegenhoudt eventjes vergeet. Dansen alsof we kleine kindjes zijn." 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe live show

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een nieuwe show. Tot nu toe staat er alleen een optreden in Bitterzoet Amsterdam op de planning, maar Twan heeft wel grootse plannen. Volgens Paradiso Amsterdam zijn 'gezellig, puur en energiek' de woorden waarmee hij die nieuwe show omschrijft. "Ik ga performen met een live band, dat wordt één grote teringgezellige boel. Er komt een hele andere energie bij als met een dj."

Nieuw op 3FM

'Ik Wil Dat Je Danst' hoor je vanaf deze week nieuw op 3FM. Wil je weten wat we nog meer draaien? Check het hieronder!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je vindt de lijst natuurlijk ook op Deezer en Apple Music

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM