Meer NPO
STER Advertentie

Vanavond Franks Feestje live vanuit TivoliVredenburg met Franz Ferdinand

Vanavond Franks Feestje live vanuit TivoliVredenburg met Franz Ferdinand
Bullet-Ray van Olphen

Zaterdag 3 maart 2018 - 09:06 uur

Hoppa! Vanavond hoor je Franks Feestje live vanuit TivoliVredenburg bij het concert van Franz Ferdinand waar de 3FM-dj met frontman Alex Kapranos kletst en we live een stuk van het optreden uitzenden.

Tussen 19:00 en 22:00 uur verplaatst 3FM-dj Frank van der Lende zijn studio eenmalig naar TivoliVredenburg in Utrecht. Speciaal voor het concert van Franz Ferdinand! Heb je dus geen kaartje weten te bemachtigen voor dit uitverkochte concert? Tune dan vanavond in en geniet live mee!

Always Ascending

Franz Ferdinand is vijf jaar na Right Thoughts, Right Words, Right Action terug met een nieuw album: Always Ascending. En die klinkt misschien nét iets anders dan je gewend bent.

Op Always Ascending pakt de band er iets sneller een synthesizer bij. Het blijft ouderwets dansbaar, maar dan nu met een knipoog naar retro dance-geluiden. Die twist zorgt ervoor dat Alex weer superveel zin heeft om het podium op te klimmen: "Performing this live gives us such a buzz. We really can't wait for the shows!" Wij ook niet, Alex!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM