Meer NPO
STER Advertentie

Met dit ding raak je echt nooit meer je vrienden kwijt op festivals

Met dit ding raak je echt nooit meer je vrienden kwijt op festivals
Silvy Maatman

Zondag 26 mei 2019 - 09:00 uur

We've all been there. Je gaat met je vriendengroep naar een festival, besluit om héél eventjes op te splitsen omdat er iemand nodig moet eten/plassen/omkleden, en voor je 't weet ben je iedereen kwijt. Daar sta je dan, als Remi helemaal alleen op de wereld die festivalcamping vijf heet. Fuck. Wat nu?

De oplossing is daar!

Nou, die tijden zijn dus voorbij. Het kleine witte wondertje dat je hieronder ziet is de Lynq-tracker en die gaat ervoor zorgen dat jij op een festival ten allen tijde weet waar je vrienden zijn. Hij trackt maximaal twaalf mensen in een straal van vijf kilometer en heeft een batterij die het drie dagen volhoudt. Precies lang genoeg voor de meeste festivals!

 

Hoe handig is 'ie?

Je hebt geen wifi, Bluetooth of andere telefoonsignalen nodig om dit dingetje te laten werken, maar gewoon één Lynq-tracker per persoon. Mocht je telefoonbatterij het dus begeven of middenin een volle tent geen bereik hebben, maakt dat geen knal uit.

Daarnaast past de tracker in je hand en kun je 'm dus makkelijk in een tas of broekzak stoppen. Ook ideaal: hij is bier- en waterproof. Cheers!

Een moment geduld, alstublieft

Er zit één klein addertje onder het gras: Lynq bestaat nog niet. Het is een crowdfundingproject dat nog in ontwikkeling is, maar je kunt jezelf wel vast op een wachtlijst zetten. Eén ding is zeker: zodra dit ding op de markt is, gaan veel mensen heeeel veel zoektijd besparen!

Kijk live naar 3FM

Lees ook