Meer NPO
STER Advertentie

Plottwist: Ed Sheeran is eigenlijk een 82-jarige IJslandse man

Plottwist: Ed Sheeran is eigenlijk een 82-jarige IJslandse man
Ben Houdijk

Vrijdag 26 januari 2018 - 10:36 uur

Het zal je maar overkomen. Je koopt je IJslandse krantje, haalt een broodje, wandelt tussen wat geisers door en op het moment dat je de krant openslaat, zie je ineens een rouwadvertentie van... Ed Sheeran?

Svavar Sheeran

In de Morgunblaðið-krant stond de rouwadvertentie van Svavar Gunnar Sigurðsson, een 82-jarige techneut die een tijdje terug overleden is. De volledige tekst ging over Svavars leven, maar de bijbehorende foto is er toch echt eentje van Ed Sheeran.

IJslandse fans zagen de fout natuurlijk binnen no time en begonnen meteen te tweeten over de 'verborgen identiteit' van Ed en alternatieven voor zijn artiestennaam. Ari Gudmundsson kwam met 'Svavar Sheeran', wat stiekem best nog wel catchy klinkt.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foutje, bedankt

Het was natuurlijk gewoon een knullige fout van een redacteur bij de krant. We weten niet of de advertentie opnieuw geplaatst is met de juiste foto, maar dat lijkt wel op zijn plaats. 

Om alle misverstanden nog even extra uit de wereld te helpen: met de echte Ed gaat het dus prima. Hij is verloofd en zijn twee katten vinden dat hartstikke leuk.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM