Meer NPO
STER Advertentie

3FM Talent Traudes heeft een cadeautje voor je

3FM Talent Traudes heeft een cadeautje voor je

Dinsdag 16 januari 2018 - 11:48 uur

Deze maand is Traudes verkozen tot 3FM Talent. Dat betekent niet alleen dat je hun nummer 'Back Down' op 3FM hoort, maar ook dat zij een pracht van een playlist voor je mochten samenstellen! 

Elke maand krijgt het 3FM Talent de regie over de gelijknamige playlist op de 3FM streaming-accounts. Dat betekent dat de lijst van A tot Z gecureerd wordt door de 3FM Talent en dat zij dus al hun favoriete muziek met je delen. En dat leidt, ook deze maand, weer tot een erg prettig lijstje!

Lekker veel van alles

Traudes neemt je mee op een muzikaal ontdekkingstochtje: van Kendrick Lamars 'King Kunta' naar 'Señorita' van Justin Timberlake en 'Kiss' van Prince. De smaak van Traudes is BREED! Sowieso dat er een aantal tracks instaan die je wel wilt kopiëren naar je eigen favorietenlijstje. Mag gewoon hoor, geeft niks.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Natuurlijk kun je 'm ook beluisteren op Deezer en Apple Music!

Traudes

Ze stonden al meerdere keren op de speelplaats van 3FM, speelden afgelopen jaar de Popronde helemaal plat, op zaterdag 20 januari laten ze van zich horen op Noorderslag en deze maand komt óók nog hun debuut EP ‘CRLS & GRLS’ (curls and girls) uit. Lekker bezig! Je leest hier meer over de band.

Kijk live naar 3FM