STER Advertentie

Domien in discussie over RamBam-aflevering rondom studentencorpsen

Domien in discussie over RamBam-aflevering rondom studentencorpsen

Donderdag 11 januari 2018 - 12:01 uur

Vanmorgen had Domien visite! Lars en Anniek van het tv-programma RamBam kwamen bij hem langs om te vertellen over hun undercover avonturen bij het studentencorps. Ook ging Domien in discussie met Sander Schimmelpenninck, die gisteren rondom dit onderwerp te gast was bij DWDD en daarover veel kritiek kreeg. 

RamBam undercover bij studentencorps

Anniek ging undercover bij een Utrechtse vereniging en had een behoorlijk heftige tijd. Ze had wel verwacht dat ze uitgescholden zou worden, maar de ontgroening was toch nog een stuk zwaarder dan verwacht. Mensen die flauwvallen, overgeven, het weggooien van medicijnen... Het ging echt ver. Check hier het interview dat Domien vanmorgen met haar had.

Sander Schimmelpenninck in discussie met Domien

Quote-man Sander Schimmelpenninck was gisteren te gast bij DWDD en staat sindsdien behoorlijk onder vuur. Volgens hem zouden HBO'ers niet zomaar thuishoren in het studentencorps. Domien en de makers van RamBam gingen vanmorgen live in de uitzending in discussie met Sander. 

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement