Dit is de line-up van Zwarte Cross 2018

Dit is de line-up van Zwarte Cross 2018

Donderdag 7 december 2017 - 16:00 uur

Dit jaar vindt de Zwarte Cross plaats in het weekend van 12 t/m 15 juli in Lichtenvoorde in Gelderland. 3FM is er dit jaar ook weer bij en de allereerste artiesten zijn inmiddels aangekondigd. En dat is een beste lijst al zeggen we het zelf. Lekker bezig Zwarte Cross! 

THEMA

De Zwarte Cross heeft jaarlijks een thema en dit jaar is dat 'Leven vóór de Dood'! De Zwarte Cross neemt hiermee stelling in tegen de klaagcultuur die we in Nederland hoog houden. Het festival is van mening dat een positieve mindset de wereld mooier kan maken en hoopt dat het nieuwe motto ‘Leven vóór de dood!’ zal uitgroeien tot een mantra dat de bezoekers tot na het festival inspireert tot optimistischer leven in het hiernumaals.

LINE-UP

De Dijk, Triggerfinger (BE), Gogol Bordello (VS), Millionaire (BE), Death Alley, Nieuwegrond, Mike Williams, The Band of Heathens (VS), Gummbah en Leonard Bedaux – Sexboerderij Het Gouden Kalf, The Goat Roper Rodeo Band (GB), Thijs Kemperink, Silvester Zwaneveld – Een kleine geschiedenis van bijna alles, Bas Nijhuis en Eddy van der Ley – Niet zeiken, voetballen!, Mr. & Mr. Burn (GB) – explosief fysiek straattheater, Douwe Dijkstra en de sneue vertoning, clownesk straattheater van Fraser Hooper (GB), Høken met de Heinoos, Boh Foi Toch, Reverse Cowgirls, Certain Animals, Hilltop Howlers, Bökkers, De Motorband, Pé Daalemmer & Rooie Rinus.

Verder verklapt de Zwarte Cross dat ze elke drie weken nieuwe namen gaan droppen. Uiteraard check je die hier als ze online staan! 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen