STER Advertentie

Kijk terug: Nana Adjoa speelt 'Late Bloomer' live bij Domien

Kijk terug: Nana Adjoa speelt 'Late Bloomer' live bij Domien

Vrijdag 1 december 2017 - 10:25 uur

Normaal gesproken moet je stoppen met dromen op het moment dat je wakker wordt. Maar vanochtend had je mazzel en mocht je gewoon nog eventjes doordromen: Nana Adjoa was te gast in de show van Domien en bracht een prachtige versie van haar track 'Late Bloomer' ten gehore!

Even bijkletsen

Nana Adjoa is geen onbekende in muziekland: ze belandde in de finale van de Grote Prijs van Nederland en ze zat in de bands Sue The Night en A Polaroid View. Met haar huidige band is ze al drie jaar bezig met muziek maken, maar het was even zoeken naar de juiste manier om die muziek uit te brengen. En dat is nu eindelijk gelukt!

Haar EP Down At The Root Part 1 is net uit, maar kunnen we dan ook een part 2 verwachten? Nana: "Yes! Er liggen al wat nummers klaar die bijna helemaal klaar zijn, daarachter ligt een batch die net iets minder klaar is. En daar achteraan komt nog een batch die nóg iets minder klaar is..." Er ligt in ieder geval genoeg muziek op de plank voor Part 2, Part 3 én Part 4!

En dat komt ook wel een beetje overeen met Nana's plan voor 2018: "Ik wil nieuwe muziek opnemen en live spelen. Allebei heel veel." 

Nana Adjoa live bij 3FM

We kunnen er nog veel meer woorden aan vuilmaken, maar je kunt ook gewoon het optreden terugkijken. Enjoy!

Nana Adjoa - 'Late Bloomer' live bij Domien

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement