Meer NPO
STER Advertentie

Pharrell brengt een nieuwe track uit... Over 100 jaar

Pharrell brengt een nieuwe track uit... Over 100 jaar
Twitter/@Pharrell

Maandag 20 november 2017 - 15:22 uur

Je zou denken dat Pharrell het momenteel lekker druk heeft met zijn N.E.R.D.-project. Maar hij heeft nu alweer plannen liggen voor de verre toekomst! Pharrell brengt namelijk een nieuw nummer uit over 100 jaar, mits wij goed voor de aarde zorgen. De track heet '100 Years' en is gemaakt in samenwerking met een cognacmerk. Het doel van de veelbesproken releasedatum? Een aantal milieukwesties goed onder de aandacht brengen.

Achter slot en grendel

Het cognacmerk LOUIS XIII heeft samen met Pharrell de track laten horen tijdens een event in Shanghai. Slechts 100 gelukkigen mochten het nummer beluisteren voor het achter slot en grendel ging. De track staat op een plaat van klei en is toen in een kluis gestopt. Het vernietigen van de track is niet mogelijk, tenzij de kluis en de kelder volledig onder water komen te staan. 

Daar is over nagedacht! De kans dat een deel van de wereld over 100 jaar onder water staat door klimaatverandering, is namelijk best reëel. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Symbolische actie

Het cognacmerk waarmee Pharrell in zee (haha) is gegaan, is ook veel bezig met milieu. Daarnaast maken zij dranken die soms wel 100 jaar moeten rijpen in een kelder. Nu worden die dranken de komende 100 jaar vergezeld door het nummer van Pharrell!

Als wij de komende 100 jaar niet goed voor de aarde zorgen en de zeespiegel inderdaad flink stijgt, dan wordt het nummer van Pharrell helaas vernietigd en hebben we dus helemaal niks. Nada. Noppes. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zou Pharrell er zelf ook bij zijn over 100 jaar?

Als het aan de complottheoristen ligt is Pharrell er over 100 jaar gewoon bij. Met precies dezelfde kop. Het verhaal gaat namelijk dat de 44-jarige artiest de afgelopen jaren geen dag ouder geworden is. Hij schijnt het geheim van de eeuwige jeugd gevonden te hebben! Niet overtuigd? See for yourself. En check hier nog een paar andere gestoorde complottheorieën.

Goed, wij hopen over 100 jaar natuurlijk gewoon bij de release te zijn en gaan meteen op zoek naar een magisch drankje waarmee je 100 jaar achter je leeftijd kunt plakken. En natuurlijk is het ook wel handig als wij met z'n allen eens wat beter op de aarde gaan letten, anders krijgen we deze track nog steeds niet te horen!

Kijk live naar 3FM

Lees ook