STER Advertentie

De allerbeste Adviezen Van Lize

De allerbeste Adviezen Van Lize

Dinsdag 27 februari 2018 - 15:52 uur

Zit je met een ongemakkelijk probleem? Geen zorgen! Lize Korpershoek geeft bij Domien adviezen aan luisteraars die met een awkward situatie moeten dealen. En dat is op z'n zachtst gezegd hilarisch. Daarom verzamelen we hier de allerbeste adviezen van Lize. Check snel of jouw probleem er ook tussen zit!

"Ik word onzeker door Instagram"

We gebruiken het allemaal ontzettend graag, maar eerlijk... Worden we stiekem niet allemaal een beetje onzeker van als die mooie foto's van anderen. Gelukkig heeft Liza de oplossing!

"Ik heb een hekel aan vroeg opstaan"

Zeker als het een beetje koud is, is vroeg opstaan natuurlijk de complete hel! We need tips! Ook names de rest van de Nederlandse bevolking. 

"Mijn huisgenoot is een smeerlap" 

Huisgenoten die hun schaamhaar niet opruimen, de afwas niet doen en pakken melk laten staan op het aanrecht. Gad-ver-damme! Lize weet precies hoe je het aan moet pakken.

"Onzekerheid in de liefde" 

Ben jij stapelverliefd op die ene leuke jongen maar krijg je totaal geen aandacht van hem? Niet getreurd! Want Lize weet ook hier precies wat je moet doen om je snel beter te voelen. 

"Ik ga samenwonen maar nu moet mijn kat ook samenwonen met zijn kat" 

Dit is nog eens een ongemakkelijk probleem! Want jij kunt wel verliefd zijn op die jongen, maar jouw kat heeft natuurlijk ook wat te vertellen.

"Mijn vriend snurkt en nu kan ik niet slapen"

Hier hebben we allemaal weleens last van gehad toch? Er is niks vervelender dan dan een snurkende vriend die je de hele nacht wakker houdt. Lize maakt meteen een eind aan dit soort shit.

"Mijn moeder bemoeit zich altijd overal mee"

Dit is altijd zó irritant, je bent geen kleuter meer, toch?! Nou, daar weet Lize ook alles van. Gelukkig kan ze je helpen om dit op een aardige manier met mams op te lossen. THANKS LIZE!

 

"Ik heb geen zin om te praten in de trein"

Praten in de trein is ook helemaal niet leuk, je wil gewoon lekker kunnen chillen met muziek in je oren. Helaas denkt niet iedereen daar zo over en zijn mensen snel gekwetst. Ook dáár is een oplossing voor.

"Hoe meer je op je gemak bent, hoe harder je pik"

Aii.. heb je een leuke jongen gevonden, kan 'ie geen stijve krijgen! Supervervelend natuurlijk, maar het kan de beste overkomen. Lize weet gelukkig wel raad met dit ontzettend ongemakkelijk probleem (waar je je overigens totaal niet voor hoeft te schamen). 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement