Meer NPO
STER Advertentie

De allerbeste Adviezen Van Lize

De allerbeste Adviezen Van Lize

Dinsdag 27 februari 2018 - 15:52 uur

Zit je met een ongemakkelijk probleem? Geen zorgen! Lize Korpershoek geeft bij Domien adviezen aan luisteraars die met een awkward situatie moeten dealen. En dat is op z'n zachtst gezegd hilarisch. Daarom verzamelen we hier de allerbeste adviezen van Lize. Check snel of jouw probleem er ook tussen zit!

"Ik word onzeker door Instagram"

We gebruiken het allemaal ontzettend graag, maar eerlijk... Worden we stiekem niet allemaal een beetje onzeker van als die mooie foto's van anderen. Gelukkig heeft Liza de oplossing!

'Adviezen van Lize: Hoe word je minder onzeker door Instagram?'

"Ik heb een hekel aan vroeg opstaan"

Zeker als het een beetje koud is, is vroeg opstaan natuurlijk de complete hel! We need tips! Ook names de rest van de Nederlandse bevolking. 

"Mijn huisgenoot is een smeerlap" 

Huisgenoten die hun schaamhaar niet opruimen, de afwas niet doen en pakken melk laten staan op het aanrecht. Gad-ver-damme! Lize weet precies hoe je het aan moet pakken.

'Adviezen van Lize: "mijn huisgenoot is een smeerlap"'

"Onzekerheid in de liefde" 

Ben jij stapelverliefd op die ene leuke jongen maar krijg je totaal geen aandacht van hem? Niet getreurd! Want Lize weet ook hier precies wat je moet doen om je snel beter te voelen. 

'Adviezen van Lize: onzekerheid in de liefde'

"Ik ga samenwonen maar nu moet mijn kat ook samenwonen met zijn kat" 

Dit is nog eens een ongemakkelijk probleem! Want jij kunt wel verliefd zijn op die jongen, maar jouw kat heeft natuurlijk ook wat te vertellen.

'Adviezen van Lize: "ik ga samenwonen maar nu moet mijn kat ook samenwonen met zijn kat"'

"Mijn vriend snurkt en nu kan ik niet slapen"

Hier hebben we allemaal weleens last van gehad toch? Er is niks vervelender dan dan een snurkende vriend die je de hele nacht wakker houdt. Lize maakt meteen een eind aan dit soort shit.

'Adviezen van Lize: "mijn vriend snurkt en nu kan ik niet slapen"'

"Mijn moeder bemoeit zich altijd overal mee"

Dit is altijd zó irritant, je bent geen kleuter meer, toch?! Nou, daar weet Lize ook alles van. Gelukkig kan ze je helpen om dit op een aardige manier met mams op te lossen. THANKS LIZE!

'Adviezen van Lize: "mijn moeder bemoeit zich altijd overal mee"' 

"Ik heb geen zin om te praten in de trein"

Praten in de trein is ook helemaal niet leuk, je wil gewoon lekker kunnen chillen met muziek in je oren. Helaas denkt niet iedereen daar zo over en zijn mensen snel gekwetst. Ook dáár is een oplossing voor.

'Adviezen van Lize: "ik heb geen zin om te praten in de trein"'

"Hoe meer je op je gemak bent, hoe harder je pik"

Aii.. heb je een leuke jongen gevonden, kan 'ie geen stijve krijgen! Supervervelend natuurlijk, maar het kan de beste overkomen. Lize weet gelukkig wel raad met dit ontzettend ongemakkelijk probleem (waar je je overigens totaal niet voor hoeft te schamen). 

'Adviezen van Lize: "hoe meer je op je gemak bent, hoe harder je pik"'

Kijk live naar 3FM