Meer NPO
STER Advertentie

Deze momenten herken je op ieder studentenfeest

Deze momenten herken je op ieder studentenfeest

Vrijdag 17 november 2017 - 09:10 uur

Het is Studentendag! En wat is een studentendag zonder een studentenfeest? Inderdaad. Niks. Om je vast voor te bereiden hebben we daarom alvast een lekker lijstje voor je gemaakt met 7 herkenbare momenten op studentenfeestjes. En als je goed leest, vind je onderaan ook nog eens een playlist voor op je feestje vanavond.

1. Goedkope wijn

De hel op ieder studentenfeestje is natuurlijk de goedkope wijn. Het liefst uit een pak, superzoet, en dan meteen een liter of 3. Want die zijn het goedkoopst. Hoe meer je ervan drinkt, hoe minder je het proeft. En hoe meer je er dus van gaat drinken. Jammer dat je er de volgende dag knallende koppijn van krijgt.

2. Zeurende huisgenoot

Rosalie, die haar kamer naast de woonkamer heeft, heeft morgenochtend een tentamen en moet écht vroeg gaan slapen. Dus of jullie allemaal even willen oprotten naar de stad. 

3. Ongevraagde gasten

Dan is daar het moment dat de bel gaat en er ineens 5 gasten voor de deur staan. Wie het zijn? Geen idee. Er is wel 1 iemand op het feest die ze kent, waarschijnlijk heeft hij ze ingelicht dat er hier gratis bier te halen is.

4. Iemand die kwijt is

Vroeg of laat merk je ineens op dat je beste vriend nergens meer te bekennen is. Maar waar zou hij zijn? Misschien is hij met die chick meegegaan, misschien zit hij pizza te eten of misschien is hij al een uur geleden in slaap gevallen op de wc. Niemand weet het. En niemand doet moeite om erachter te komen, want al die biertjes moeten natuurlijk ook gewoon nog op, he! 

5. Naar de stad als de drank op is

Het liefst blijf je zolang mogelijk thuis hangen, omdat de drank daar 'gratis' is. Maar op een bepaald moment raakt die goedkope wijn ook op en moet je toch verkassen naar de stad. Daar gaat je karige studentenloontje...

6. Kapotte telefoon

Er zijn meerdere opties die onder deze categorie vallen: 1. Je bent je telefoon kwijt. 2. Je telefoon is gejat. 3. Je gooit met je telefoon. 4. Je laat je telefoon vallen.

7. Snacken na het stappen

Die laatste euro's schraap je uit je portemonnee bij elkaar en gelukkig is het nét genoeg voor een lekkere Turkse pizza. Beter dan dit kan de avond niet eindigen!

Fissa Playlist

Ga je vanavond vieren dat het studentendag is? Of ben je dit volgende week van plan? Hoe dan ook, deze playlist is dé soundtrack van de avond! Met tracks als 'Swalla', 'Cheap Thrills' en natuurlijk 'One More Time' heb je gegarandeerd een lekker feessie!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook