STER Advertentie

Chef'Special plaatst de kers op hun taart

Chef'Special plaatst de kers op hun taart
Nathan Reinds

Zondag 8 oktober 2017 - 09:38 uur

In 2011 begonnen bij 3FM als Serious Talent, vorig jaar op Amerikaanse tour met de wereldsterren van Twenty One Pilots en vanavond zelf in een uitverkochte Ziggo Dome. We hebben het hier uiteraard over Chef'Special. Wat een jongensdroom voor deze mannen aangezien het niet voor veel Nederlandse artiesten is weggelegd om 17.000 man naar deze enorme zaal te trekken! 3FM was er natuurlijk bij wil je graag laten zien hoe grootst deze avond was! 

Josh bedankt de fans!

17.000 fans namen vanavond de moeite om door weer en wind naar de Ziggo Dome te komen. De eerste fans lagen er 's ochtends vroeg al en Joshua is iedereen stuk voor stuk enorm #dankbaar! 

En de fans?

Die gaan lekker los! Alle liedjes worden van begin tot eind meegezongen, de telefoon-zaklampjes gaan in de lucht bij 'In Your Arms' en er wordt gedanst als nooit tevoren op de hits als 'Amigo'.

Meer solo's, Guido! 

Wat. een. menigte! 

Het podium bestond uit een mega ledwall waar de tofste animaties op te zien waren. Verder had Joshua de mogelijkheid om via een ronde catwalk nog dichter bij z'n publiek te komen en dat vindt 'ie top! 

Deze glimlach was de gehele avond niet meer van Jan zijn gezicht te toveren!

Foto's: Nathan Reinds

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement