3FM nieuws

Domien maakt complete ochtendshow vanuit de trein

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien maakt complete ochtendshow vanuit de trein

Iedere doordeweekse ochtend begeleidt 3FM-dj Domien zijn luisteraars onderweg naar hun werk of naar school. Maar hoe zou het zijn om die luisteraars daadwerkelijk fysiek bij te staan? Nou, dat gaat hij vrijdag 13 oktober écht doen door zijn ochtendshow eenmalig vanuit een rijdende trein te maken.

Domien wisselt eenmalig van station

Helemaal volgens de dienstregeling vertrekt Domien samen met zijn show volgende week vrijdag om 6:03 vanuit Den Haag om uiteindelijk om 8:55 in Leeuwarden aan te komen. Domien: "Ik kan nooit met de trein naar m'n werk, dus neem ik m'n werk gewoon mee naar de trein. Leuk om daar luisteraars te ontmoeten en te zien hoe treinreizend Nederland de dag begint, daar waar ik normaal gesproken in de studio sta."

Onderweg zal hij de conducteurs helpen met het scannen van kaartjes, fluiten voor vertrek, verzorgt hij als échte rail-cateraar de koffie, thee en croissantjes én maakt hij de reizigers (en jou) wakker mer de fijnste muziek. "Het wordt technisch een behoorlijke uitdaging, drie uur live radio vanuit een rijdende trein, maar ik beloof dat we stipt om zes uur vertrekken en rond negen uur arriveren op bestemming."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je mee?

Iedereen die vrijdag 13 oktober in de trein van Domien stapt kan de radioshow ook bijwonen. Tot de coupé vol is dan... De komende week zal er meer bekend worden gemaakt over de uitzending via 3FM en de social-kanalen van Domien zelf.

Ster advertentie
Ster advertentie