Nu op 3FM: -

Dit is wat je krijgt bij een concert van Harry Styles

Dit is wat je krijgt bij een concert van Harry Styles

Vrijdag 22 september 2017 - 14:00 uur

Of Harry Styles het een beetje druk heeft? Understatement of the year! Onze muzikale vriend gaat komend jaar twee keer de wereld rond waarbij hij eenmaal een uitverkochte AFAS Live aandoet en in maart ook nog de Ziggo Dome. Effe... Alsof het niks is. Maar hoe gaan die concerten eruit zien? Dat weten we nu!

Afgelopen week is zijn tour in San Francisco van start gegaan. Zijn vaste plekkie tussen de One Direction-vriendjes heeft hij verruild voor een voltallige band en over zijn eigen styling lijkt hij ook eindelijk wat te mogen zeggen. 

Maar hoe dan?!

Een oud boyband-lid die voor het eerst solo gaat... Dat roept vragen op. Dat hij zich muzikaal heeft bewezen, is duidelijk. Zijn debuutalbum staat bomvol hits, maar gaat hij het live ook redden? En waarmee gaat hij deze arena's dan vullen? Hij heeft amper tien liedjes in zijn archief. Het komt nou eenmaal niet vaak voor dat een artiest met één uitgebracht album al in Ziggo Dome's staat.

Maarrrr deze jongen heeft natuurlijk al veel meer muzikale overwinningen op zijn naam staan. Zou die dan toch... Ja? Zeker weten! Harry Styles is (thank god) niet vies van een gouwe ouwe One Direction-track in zijn set. Dat bleek afgelopen week wel.

De setlist

Natuurlijk speelt hij bijna alle nummers van zijn debuutalbum. Denk aan ex-3FM Megahit 'Sign Of The Times' en 'Two Ghosts'. En voor de rest vult hij zijn set op met niet één, maar twee liedjes van One Direction. Welke? 'What Makes You Beautiful' en de tamelijk onbekende 'Stockholm Syndrome'. En nee, niet die van Muse. Tel daar een Fleetwood Mac-cover en een samenwerking met Ariana Grande bij op en je hebt een goedgevulde avond. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De kleding

Sinds hij niet meer in boyband fashion wordt geforceerd, heeft deze man een serieus stijltje ontwikkeld. Met zijn flamboyante pakken weet hij in ieder geval op te vallen tussen alle andere singer-songwriters die het nog steeds durven om in een simpel zwart t-shirt op het podium te verschijnen. Die eerste avond in San Francisco droeg hij dan ook een fleurig bloemenpak inclusief wijde pijpen. Fashion? Dacht 't wel!

De boodschap

Harry verscheen met een grote regenboogvlag aan zijn microfoonstandaard, wat hem veel bedankjes op social media opleverde. Waar je in een boyband vooral niet té veel een mening moet hebben over maatschappelijke onderwerpen, mag hij nu eindelijk los. Met resultaat!

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ben jij er straks bij in de AFAS Live of in de Ziggo Dome? Dan weet je wat je te wachten staat! Ga je niet? No worries! Wij nemen je mee via onze social media kanalen!

 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen