Ho nou! Gaan Netflix en John Legend een talentenjacht beginnen?

Ho nou! Gaan Netflix en John Legend een talentenjacht beginnen?
Ben Houdijk

Woensdag 13 september 2017 - 17:01 uur

We love you Netflix. We zijn gek op de films, series en spannende documentaires die we bij je kunnen vinden. Nu blijkt Netflix ook te beginnen met het uitzenden van talentenjachten. En nee, geen oude afleveringen van Idols of X-Factor, maar gewoon een gloednieuwe eigen show. Wat we hier van moeten denken weten we niet zo goed... Of zou Netflix de talentenjachten ein-de-lijk weer cool maken? 

Rhythm & Flow

De talentenjacht gaat Rhythm & Flow heten en zal zich voornamelijk richten op hiphop, r&b en soul. De nieuwe One Direction zullen we dus niet zomaar gaan vinden in het programma. John Legend werkt aan het programma mee, wat zijn rol precies gaat worden is helaas nog niet bekend. We weten alleen dat hij bij de productieafdeling aan de gang gaat, maar of hij het programma ook gaat presenteren kunnen we nog niet zeggen. Misschien gaat hij wel plaatsnemen als jurylid. We zullen er binnenkort ongetwijfeld meer over te horen krijgen!

Niet de eerste 'talenten'jacht van Netflix

Netflix zond al eerder een talentenjacht uit, deze ging over hindernisbanen, The Ultimate Beastmaster. Officieel is het dus niet de eerste talentenjacht van Netflix, maar natuurlijk wel op muzikaal gebied. Netflix is erg into r&b en hiphop. Al eerder maakte de streamingdienst er een serie over: The Get Down. Ook staan er verschillende documentaires over de muziekstijl op Netflix. De talentenjacht zal waarschijnlijk gaan lijken op Idols en X-Factor, maar dan alleen gericht op een specifieke muziekstijl.

Zouden Netflix en John Legend de talentenjachten dan eindelijk weer hip maken? Of zal dit de zoveelste poging worden in televisie- /streamingland?

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen