Dit is dé ideale playlist voor een stormachtige herfstavond

Dit is dé ideale playlist voor een stormachtige herfstavond

Woensdag 13 september 2017 - 11:41 uur

De eerste herfststorm is een feit en wat is nou het allerleukste aan dat vieze, koud en gure weer? Precies, op de bank kruipen met warme chocomel, de verwarming standje tropisch eiland, kaarsjes aan en goede muziek. De eerste drie ingrediënten moet je zelf verzorgen, maar wij zorgen voor die laatste!

De zomer zit er pas net op, maar de regen komt al met bakken uit de lucht... En als jij het redt om 's ochtends zonder coupe windhoos op je werk of op school aan te komen... Respect! Maar aan al deze narigheid zit ook een gouden randje.

Want hoe heerlijk is het om dan in de avond koud thuis te komen, de temperatuur omhoog te knallen, je favoriete warme trui aan te trekken en heerlijk op de bank te kruipen onder een warm dekentje? Inderdaad, niks, nada, noppes!

Muziek

Maar deze avondjes vragen om de perfecte playlist en die hebben wij natuurlijk voor je. Denk aan een beetje John Mayer, de prachtige en ietwat sombere melodieën van The National, prachtige vocalen van London Grammer en Lorde en dan afgetopt met de nodige dosis Nederlandse praaltjes van onder andere Son Mieux, Rondé, Naaz en Klangstof.

 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen