Armin van Buuren verrast met Mega Top 50 Award

Armin van Buuren verrast met Mega Top 50 Award
Nathan Reinds

Woensdag 13 september 2017 - 08:24 uur

Het komt niet vaak voor dat een Nederlandse artiest de nummer 1 positie weet te behalen in de Mega Top 50, maar deze week was het weer raak. Ondanks dat Armin van Buuren jarenlang de best DJ ter wereld was, had hij nog nooit eerder een nummer 1-notering. Tot nu... En dat ging Jorien (de stagiair?) hem op een hele bijzondere manier vertellen.

Award voor 'Sunny Days'

Domien belde vanochtend met Armin om het avontuur nog maar eens te herbeleven. Een dag eerder meldde onze eigen 3FM-dj Jorien zich namelijk bij het bedrijf van de DJ als stagiair en zij wist niet helemaal wie ze nou voor zich had... Gelukkig was de camera erbij om dit hilarische en een tikkeltje ongemakkelijke spektakel vast te leggen. Check 't hieronder!

Voor 't eerst

Stomverbaasd vroeg Domien vanochtend hoe het kan dat Armin, één van de best DJ's ter wereld, nog nooit op 1 heeft gestaan in de Mega Top 50. Armin: "Dansmuziek is tot een paar jaar geleden nooit echt opgenomen in de hitlijsten. Dus ik had nog nooit eerder een nummer 1-notering, maar nu dus wel met 'Sunny Days' en dat is zo vet. Ben ik echt heel trots op! De award gaat aan mijn muur! Naast m'n 3FM-Award."

Nieuw werk

Er ligt een nieuwe single klaar en dat kan volgens Armin best eens schrikken worden. Hoezo dan vraagt Domien. "Ik zal mijn roots in de trance nooit verloochenen, maar ik ben wel met andere mensen aan het werk en nieuwe andere dingen aan het maken. Dus het wordt hopelijk positief schrikken. Ik denk het wel."

Dikke kans dus dat we over een paar weken weer bij 'm op bezoek moeten. Maakt niet uit, hoor. Doen we graag, Armin!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen