Meer NPO
STER Advertentie

Hoelang houdt Lil’Kleine het vol op Expeditie Robinson?

Hoelang houdt Lil’Kleine het vol op Expeditie Robinson?

Donderdag 7 september 2017 - 10:27 uur

Social media analist Jaap van Zessen voorspelde wie het lang volhoudt in Expeditie Robinson én wie al snel het programma moesten verlaten. Na twee uurtjes kijken wist hij vrijwel zeker wie er de finale wel en niet gehaald hebben. Dus: spoiler alert! 

Eigenlijk heel makkelijk

De werkwijze van Jaap is eigenlijk heel makkelijk. Sterker nog, we kunnen het allemaal. Hij checkt gewoon even de Instagram van de kandidaten en ziet aan de hand daarvan hoelang zij niets geplaatst hebben. De eerste die gaat afvallen is volgens hem Lil'Kleine, die plaatste na een week alweer foto's op zijn account. Jaap snapt er werkelijk he-le-maal niets van dat productiemaatschappijen er niets van zeggen dat de BN'ers weer foto's delen nadat ze afgevallen zijn. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zanger Danny Froger houdt 't ook niet erg lang vol op het eiland. Hoewel hij volgens Jaap keurig stil gebleven is op social media, plaatste het account van zijn hond wél een foto. Ai. Niets ontgaat deze man! 

Check het fragment

Benieuwd wie de eindstreep nog meer niet halen? Check dan vooral even het interview dat Domien vanmorgen had met Jaap van Zessen.

'Spoiler Alert! Dit zijn de eerste afvallers van Expeditie Robinson'

Kijk live naar 3FM

Lees ook