Naaz cureert de eerste 3FM Talent-playlist

Naaz cureert de eerste 3FM Talent-playlist
CTM Entertainment

Dinsdag 5 september 2017 - 09:00 uur

In het leven van Naaz is er bijna geen moment zonder muziek te vinden. Ze wil altijd en overal muziek om zich heen, zelfs na een dag opnemen in de studio: "Ik struggle vaak met het tegelijkertijd tandenpoetsen en oordopjes gebruiken. Ze worden vaak nat, maar het is het waard!"

We kunnen geen geschikter iemand bedenken om de allereerste 3FM Talent-playlist samen te stellen. Geniet hier van 33 heerlijke tracks, zorgvuldig samengesteld door Naaz.

Mix it up

Naaz' lijst staat vol met een diverse mix aan artiesten. Ze gaat van Thomas Azier naar Coldplay en van Drake naar The Opposites, maar niemand tipt aan Kanye West en Lorde. Deze artiesten zijn haar all time favorites en ze haalt vaak inspiratie uit hun muziek.

Naaz: "Bij het produceren denk ik vaak 'Wat zou Kanye doen?' en bij songwriting meer 'Wat zou Lorde doen?'. Maar als ik eerlijk ben, is mijn grootste inspiratie vooral visueel. Ik vraag me vaak af wat bepaalde kleuren en voorwerpen met me doen."

Muziek boven liefde

Een kleine servicemededeling voor de mensen die een (muzikale) crush hebben op Naaz: het stelen van haar hart kan nog wel eens moeilijk worden. Je hebt keiharde competitie van Kanye, en wel van het nummer 'Ultralight Beam'. Naaz: "Deze track triggert meer vlinders in mijn buik dan mijn toekomstige man ooit zal kunnen doen! Hij voelt als meerdere tracks ineen, waardoor het echt een ervaring is om naar te luisteren."

Over Naaz

Naaz is een 19-jarige zangeres die doorbrak met de single 'Words'. Binnen no-time tikte de teller op haar Spotify-pagina de vijf miljoen plays aan, werd ze 3FM Talent, scoorde ze een 3FM Megahit én stond ze op Lowlands 2017. And she's only just begun...

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen