Lowlands

We legden Lowlands-gangers festivaldilemma's voor

  1. Nieuwschevron right
  2. We legden Lowlands-gangers festivaldilemma's voor

Wat is er tijdens Lowlands leuker dan je hersens kraken op een ouderwets dilemma. Nou ehh... bier drinken bijvoorbeeld, of naar Sean Paul kijken. Toch namen deze vijf mensen de tijd om een van onze moeilijke festivaldilemma's te beantwoorden.

Dilemma 1: Maartje Pauw (26)

"Je moet na ieder optreden een uur klappen OF Je moet iedere ochtend een uur in een vieze wc doorbrengen."

"Ik kies sowieso voor een uur klappen. Een uur op een vieze wc is heel naar, een uur klappen is een soort work-out. Ik zou het zien als sport, ook al ben ik niet echt een #fitgirl. Op die vieze wc moet ik na vijf minuten al kokhalzen, laat staan een heel uur! Ik zou dan gewoon naar minder optredens gaan, dan hoef ik ook minder te klappen. De keren dat ik dan wél ga klappen, heb ik alvast een mooi plekje voor het volgende optreden. Mijn vrienden zouden het wel irritant vinden als ik iedere keer een uur klap, maar ja, ze vinden me toch al irritant. "

Dilemma 2: Roy van Buggenum (26)

"Je moeder moet het hele weekend met je mee OF Je mag het hele weekend geen alcohol drinken."

"Mijn moeder heeft wel een goede muzieksmaak dus wat dat betreft zou ik haar wel meenemen. Gezellig met je moeder naar een festival schept wel een band. Maar ik zou haar niet bij me in de tent laten slapen dus, ehh... Tot op zekere hoogte is dat wel leuk maar ik kies dan toch voor een weekend zonder alcohol. Zonder alcohol kun je ook gewoon plezier maken, met je moeder ook maar ja... hè"

Dilemma 3: Lars Lommers (26)

"Alles wat je zegt moet je rappen OF Alles wat je zegt moet je fluisteren."

"Rappen! Van buiten zie ik eruit als een hele gewone Hollandse jongen, maar van binnen ben ik een échte hiphopper. Ik ga nu alleen effe niet rappen want daar is het nog te vroeg voor. Dan moet ik eerst nog wat biertjes drinken. Ik ga wel zo naar die Mexicaanse kraam daar, dan bestel ik een honing-mosterd wrap. FLUISTEREN IS NIKS VOOR MIJ, ABSOLUUT NIET!! Het is zo lastig communiceren op een festival, hé? Als je gaat rappen kun je nog een beetje lachen."

Dilemma 4: Marijke Schijf (23)

"Je moet ieder uur in de modder rollen en mag niet douchen OF Je moet iedere avond om zeven uur naar bed."

"Als het zeven uur in de ochtend was, dan had ik zeker daarvoor gekozen, geen probleem! Maar zeven uur in de avond... Daar ben ik niet voor naar Lowlands gekomen. Gewoon door de modder rollen dan maar. Dat ik niet mag douchen maakt me niks uit, ik heb vannacht ook al naast iemand gelegen die onder de modder zat. De tent is al behoorlijk vies, mijn eigen modder kan er dan ook nog wel bij."

Dilemma 5: Ben Griffioen (27)

"Je moet iedere nacht honderd festivalgangers instoppen OF Je krijgt maar drie muntjes per dag."

"Wáár moet ik 'm instoppen?! Nee haha, ik zou al die mensen wel willen instoppen, lijkt me best leuk. Je krijgt veel contact met onbekende mensen en dat hoort bij een festival. Ik denk dat mensen er ook echt wel op zitten te wachten als ik ze kom instoppen, dat is toch heerlijk? Zeker op een festival, dan voel je je helemaal klote. Als ik ze dan lekker zou instoppen, liedje zingen, welterusten zeggen enzo, dat wil je toch! Ik zou een goede instopper zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie