Meer NPO
STER Advertentie

Ben jij de grootste Bastille-fan die er is? We need you!

Ben jij de grootste Bastille-fan die er is? We need you!
Ben Houdijk

Woensdag 16 augustus 2017 - 06:00 uur

Is jouw wekker een 'eh-eh-oh-eh-oh, eh-eh-oh-eh-oh', kun jij de lyrics van 'Good Grief' wel dromen en heb je nog net niet (of net wel) een tattoo van Bastille ergens op je bast? Gefeliciteerd, dan ben jij wie we zoeken. We hebben namelijk een toffe verrassing voor de allergrootste fans...

3FM x Bastille

Wat we al mogen zeggen over de actie? Niet zoveel, maar we beloven je dat het leuk is. Maar echt. Als je kans wilt maken bij deze actie is het een voorwaarde dat je al een eigen Lowlands-kaartje hebt en dus komend weekend al op het festivalterrein rondloopt. Als dat niet zo is, kun je je niet aanmelden.

Maar als je dus wél zo'n felbegeerd ticket in the pocket hebt, kan het wel eens een hele mooie zaterdagmiddag voor je worden. Laat hieronder je gegevens achter en vertel ons waarom jij de grootste Bastille-fan bent om kans te maken. Succes!

Vul maar in!

Maar alleen als je dus al een Lowlands-kaartje hebt, he ;) 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement