Meer NPO
STER Advertentie

Cool: de Londense metro verrast concertbezoekers

Cool: de Londense metro verrast concertbezoekers

Maandag 24 juli 2017 - 15:13 uur

Muziek? Leuk. Naar een concert gaan? Leuk. Vastzitten in het OV terwijl je onderweg bent naar het concert? Minder leuk. Twee Londense dudes willen die teleurstelling wat verminderen en voeren al twee maanden ludieke acties uit.

Dichten zul je!

De mannen achter All On The Board schrijven artiest-gerelateerde gedichtjes op informatieborden in het Londense metrostelsel. Dit doen ze vaak op het station North Greenwich, dat naast de O2 Arena ligt en dus vaak gebruikt wordt door concertgangers. Zo werden de concerten van Ed Sheeran, Adele, Justin Bieber en Kings Of Leon al voorzien van customized borden!

 

Lekker mysterieus doen

Het begon als een geintje bij de Londense marathon, maar al snel vonden de twee vrienden het zo'n grappig concept dat ze het bleven doen. Ze willen alleen wel anoniem blijven: dat is leuker en ze krijgen er een beetje een 'mysterieuze Banksy-vibe' van. Inmiddels zijn hun creaties zo geliefd dat ze zelfs commentaar krijgen van concertgangers die ergens naartoe gaan en géén bord zien staan.

Hier en daar doet er zelfs een bewaker mee! Zij knallen een masker van de artiest in kwestie op hun hoofd en poseren dan vrolijk naast de verhaaltjes. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM