Meer NPO
STER Advertentie

Nothing But Thieves spelen 'Trip Switch' en 'Amsterdam' live bij 3FM

Nothing But Thieves spelen 'Trip Switch' en 'Amsterdam' live bij 3FM

Donderdag 15 juni 2017 - 11:15 uur

Wakker worden doe je natuurlijk niet met een wekker, maar met de dikke gitaarsounds van Nothing But Thieves! De Britse rockgroep waren donderdagochtend 15 juni te gast bij Domien. En dat terwijl ze zelf maar anderhalf uur geslapen hebben...

Broken Machine

Hun upcoming album, Broken Machine, heeft meerdere thema's. Politieke kwesties, mentale problemen, religie, relaties... Niet meteen de makkelijkste onderwerpen, maar ze staan er volledig achter: "We think it's important to talk about in 2017, a lot of people are opening up about it. Writing about it helps us to keep our sanity, haha." 

De band ging gisteren nog vrolijk op stap met het platenlabel naar het Red Light District! Gezellig window shoppen met z'n allen. Volgens gitarist Dom is de frontman van de band, Conor, het saaiste bandlid: hij gaat na een optreden het liefst naar bed met een koppie thee. Zo ook gisterenavond, om zijn stem te beschermen: "If I would do the same as these guys, I would not be able to sing today!"

'Nothing But Thieves: "We've got a big show coming up next year..."'

Net-niet-aankondiging

Woensdagavond speelde Nothing But Thieves een intieme show in de Tolhuistuin, maar volgens de band was het voorlopig de laatste keer dat er zo'n kleine show in Nederland gespeeld wordt. De volgende vindt plaats in een grotere zaal! Ze mochten nog niets officieel aankondigen, maar toen Domien begon over de AFAS Live bleef het opvallend rustig... Nog eventjes wachten op de officiƫle aankondiging!

Nothing But Thieves - 'Amsterdam' live bij 3FM

 

Nothing But Thieves - 'Trip Switch' live bij 3FM

 

Kijk live naar 3FM