Meer NPO
STER Advertentie

'Solo Direction' is compleet met eerste single van Liam Payne

'Solo Direction' is compleet met eerste single van Liam Payne

Vrijdag 19 mei 2017 - 14:54 uur

Na Niall de singer-songwriter, Louis de house MC, Zayn de smooth popster en Harry de rockgod zijn nu alle ogen gericht op 't laatste One Direction-lid: Liam de hiphopper.

Hij is de laatste aangezien hij eerst nog effe bezig was om een kind te krijgen met tien jaar ouder liefje Cheryl (Cole). Ze noemde het jochie Bear... Tja, moeten zij weten. Maar tussen al het papa'en lukte het Liam wel om er net als zijn oude bandmates een solo-track uit te wurmen.

Misschien was het lootjes trekken en kreeg ieder lid van Simon Cowell een ander genre toegekend zodat ze niet in elkaars vaarwater terecht zouden komen of is dit verschil in muzikale voorkeur juist de reden van de break-up. We zullen het nooit weten.

Niet spannend wel leuk

Liam schakelde Quavo (van Migos) in om de plaat met hem te maken. Wat resulteert in een een perfect geproduceerde pop/hiphop track. Niet heel spannend, maar wel leuk. Één dingetje wat we jammer vinden: Liam had (samen met Harry) duidelijk de beste stem en die komt totáál niet tot z'n recht in deze track.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maar nu is natuurlijk de grote vraag: wie van 1D is solo het best...?!

Kijk live naar 3FM

Lees ook