Meer NPO
STER Advertentie

Camila Cabello kondigt haar eerste soloalbum aan

Camila Cabello kondigt haar eerste soloalbum aan

Maandag 15 mei 2017 - 18:00 uur

De 20-jarige zangeres kondigt op Twitter aan dat ze een soloalbum uitbrengt. Je kent Camila Cabello waarschijnlijk al van de girlband Fifth Harmony √≥f haar hit 'Bad Things'. Of allebei natuurlijk. Het album gaat The Hurting The Healing The Loving heten en op 19 mei komt de eerste single uit. 

Brief met uitleg

Bij het album deelt Camila een flinke brief waarin ze uitlegt waar het album over gaat. Ze vertelt dat ze een moeilijke en nogal donkere periode achter de rug heeft, en moeite had om hier over te zingen. Op een dag besloot ze het toch te doen en toen kwam er steeds meer en meer. Op een bepaald moment merkte Camila dat ze zich beter ging voelen en dat ook haar muziek een stuk vrolijker werd. Zo omschrijft ze het maken van dit album als een soort genezing voor haar verdriet. Check hier de brief.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fifth Harmony 

In december vorig jaar verliet Camila de girlband Fifth Harmony, en dat ging niet geheel zonder problemen. Volgens de groep nam Camila nauwelijks nog de moeite om te repeteren en wilde zij zich meer op haar solocarrière richten. Toen Camila uiteindelijk de groep verliet vertelde zij dat ze zich erg gekwetst voelden. Gezellige boel daar!

Fifth Harmony ging verder zonder Camila. Camila ging ondertussen hartstikke lekker met 'Bad Things' samen met Machine Gun Kelly. Nu moeten we nog eventjes wachten tot haar nieuwe single uitkomt, de komende dagen luisteren we dus nog maar eventjes hiernaar. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook