3FM nieuws

Klangstof doet 'We Are Your Receiver' live bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Klangstof doet 'We Are Your Receiver' live bij Domien

3FM Talent Klangstof is nog maar nét over de jetlag heen en ze staan alweer in de ochtendshow van Domien! De vier boys kwamen vorige week terug uit Amerika, waar ze twee keer speelden op het Coachella Festival. Impressive! Nu zijn ze eventjes terug in Nederland en maken ze jouw maandagochtend iets prettiger met 'We Are Your Receiver'.

Around the world

Hoe gaat dat, Coachella? Hoe doe je dat? Het is een van de grootste festivals in Amerika, met fantastische namen in de line-up. Samen met Martin Garrix was Klangstof de Nederlandse delegatie, verder liepen daar acts als Radiohead, Lorde en Kendrick Lamar rond. Die kwamen ze helaas niet tegen backstage, maar de shows van Klangstof waren in ieder geval een topervaring op zich. Frontman Koen van der Wardt geniet nog effe na: "Het was een heel mooie ervaring, de show was echt heel vet. De tent stond veel voller dan we hadden gedacht, mensen zongen gewoon mee! Het was echt een bizarre ervaring."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En wat doet Klangstof de rest van dit jaar eigenlijk? Festivalletjes aftikken? Nope! De focus ligt deze zomer in Amerika, pas in het najaar zijn ze weer in Nederland te vinden. Koen: "Zaterdag vliegen we weer naar LA, waar we een maandje touren met Flaming Lips en daarna met Miike Snow. In Nederland doen we qua festivals alleen Into The Great Wide Open, maar in november/december doen we wel een clubtour." Je kunt Klangstof dan onder andere zien in Paard Van Troje, Paradiso en de 013.

Klangstof - 'We Are Your Receiver' live


Foto credits: Bibian Bingen

Ster advertentie
Ster advertentie