Nu op 3FM: -

Deze finalisten maken kans op een podiumplek op Sziget 2017

Deze finalisten maken kans op een podiumplek op Sziget 2017

Vrijdag 21 april 2017 - 14:00 uur

3FM geeft deze maand de prijs der prijzen voor beginnende artiesten weg: een podiumplek op het Sziget Festival in Boedapest! Na een zinderende voorronde zijn nu de vier finalisten bekend: Traudes, Palmsy, Ten11 en LGHTNNG. Zij strijden op 30 april in de Melkweg in Amsterdam om die felbegeerde plek. 

>> Sziget Podiumplek finale in de Melkweg

Traudes

Traudes bestaat uit zeven muzikanten die elkaar hebben gevonden op het Conservatorium in Haarlem. Hun muziek zit tussen hiphop en elektronische pop in. Strakke beats, energieke optredens... Klinkt goed! 

Palmsy

Op de debuut-EP combineert Palmsy het zweverige van indiepop met een flinke bak energie en hier en daar wat gitaren. Prettig!

Ten11

Deze boys harkten de meeste stemmen binnen en verzekerden zich daarmee automatisch van een finaleplek! Deze rock'n'rollers uit Den Bosch maken een mix van de muziek uit hun jeugd. Denk aan een fijne blend van The Rolling Stones, The Faces, Bruce Springsteen en The Gaslight Anthem. 

LGHTNNG

Deze Groningse band bestaat uit Doortje, Wouter en Richard. LGHTNNG bestaat pas twee jaar, maar ze maken elektropop die straight uit de jaren '80 lijkt te komen. Hun track 'Sharks' haalde binnen twee maanden tijd meer dan 40K views op Youtube. 

Erbij zijn?

Op 30 april vindt de finale plaats in de Amsterdamse Melkweg. De finale van deze band battle is live te volgen op 3FM.nl. Maar het is nog leuker als je erbij bent. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wie weet zetten we je op de gastenlijst!

Aanmelden

Naam*
Vul je naam in!

E-mail*
Please let us know your email address.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen