Meer NPO
STER Advertentie

Young Impact Celebration komt terug met o.a. Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam

Young Impact Celebration komt terug met o.a. Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam

Donderdag 15 maart 2018 - 08:10 uur

Ronnie Flex, Johnny de Mol, Kris Kross Amsterdam. Zomaar wat namen die 6 juni langskomen tijdens de Young Impact Celebration in Rotterdam Ahoy. Dat belooft een heel tof feestje te worden! Daar koop je toch zó kaartjes voor? Nou ehh.. nee! Jij moet je toegang verdienen door iets goeds te doen.

Young Impact

Young Impact is een organisatie die jongeren onder de 25 aan vrijwilligerswerk helpt. Dus ben jij van plan om iets goeds te doen voor de maatschappij? Dan kun je toegang verdienen tot de Young Impact Celebration. Een avond waar jij samen met 10.000 andere jongeren en de tofste artiesten en meest inspirerende sprekers een betere wereld vieren.

Hoe kom je aan een kaartje?

Je kunt een challenge starten, bijvoorbeeld door een lunch te organiseren voor eenzame ouderen, bewustzijn te creëeren tegen pesten of iets kleins als knuffels uitdelen op straat. Maar je kan ook meedoen met een challenge die door iemand anders is georganiseerd. Young Impact heeft namelijk een handige marktplaats waar je klusjes kunt vinden. Snap je het nog niet helemaal? Check dan de video van Kaj hieronder waarin hij alles nog een keer uitlegt.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie komen er dan?

De eerste namen zijn Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam en Johnny de Mol. Binnenkort worden er meer gasten aan deze line-up toegevoegd. 

Young Impact Celebration

Ben je nog niet overtuigd? Check dan de aftermovie van de Young Impact Celebration 2017! 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook