Nu op 3FM: -

Dit is Young Impact Celebration

Dit is Young Impact Celebration

Donderdag 4 mei 2017 - 08:10 uur

Ronnie Flex, Teske en Sam Feldt. Zomaar wat namen die 30 mei langskomen tijdens de Young Impact Celebration in de Ziggo Dome. Dat belooft een heul tof feestje te worden! Daar koop je toch zó kaartjes voor? Nou ehh.. nee! Jij moet je toegang verdienen door iets goeds te doen.

Young Impact

Young Impact is een organisatie die jongeren onder de 25 aan vrijwilligerswerk helpt. Dus ben jij van plan om iets goeds te doen voor de maatschappij? Dan kun je toegang verdienen tot de Young Impact Celebration.

Je kunt een challenge starten, bijvoorbeeld door een lunch te organiseren voor eenzame ouderen. Maar je kan ook meedoen met een challenge die door iemand anders is georganiseerd. Young Impact heeft ook een handige marktplaats waar je klusjes kunt vinden.

Wie komen er dan?

De line-up is écht heel vet. Niet alleen komen er artiesten als Ronnie Flex, Teske en Sam Feldt optreden, maar er komen ook andere bekende koppies langs! Epke Zonderland, Loiza Lamers en Prinses Laurentien bijvoorbeeld. Awesome! En je doet nog wat goeds voor de maatschappij ook. 

Net als Luka en Suna

Twijfel je nog of je wel zin hebt om vrijwilligerswerk te doen? Check dan snel dit interview met Luka, die jou in een paar minuutjes overtuigt dat óók jij zin en tijd hebt om vrijwilligerswerk te doen. En Suna ging je al voor, zij organiseerde een high tea voor ouderen met Kaj van Kaj's Typetjes. Hoe vet?!

Check snel wat jij kunt doen!

Dit kan je doen

Vanmorgen hoorde je bij Domien hoe je deze kaartjes kan verdienen én wat er allemaal te doen is tijdens de Celebration.

'Young Impact Celebration wordt dit jaar voor het eerst gevierd in Nederland!'

 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen