Amsterdam Dance Event

Negen tips om het zo lang mogelijk vol te houden tijdens ADE

  1. Nieuwschevron right
  2. Negen tips om het zo lang mogelijk vol te houden tijdens ADE

Het Amsterdam Dance Event is in volle gang. Dat betekent dat heel veel mensen met een brak hoofdje aankomen op hun school of studie. Hoe houd je het zo lang mogelijk vol met zo min mogelijk slaap? Negen tips:

1. Blijf positief

Ja, het is lekker om het van je af te schelden, maar je schiet er niets mee op. Als je echt niet meer kunt, ga dan gewoon slapen. Anders sleur je iedereen mee in je negatieve spiraal, en daar knapt niemand van op.

2. Drink water

Water is je vriend. Het hydrateert en zorgt ervoor dat je lekker veel naar de wc moet, waardoor alle afvalstoffen zo snel mogelijk de laan uit zijn.

3. Eet gezond

Als je alleen maar pizza en patat naar binnen knalt, ga je je echt niet lekker voelen. You need voedingsstoffen. Alleen dan kun je héle avonden dansen. Mijd vet, suiker en koolhydraten. Ga voor vezels en pitamientjes. Mmm...

4. Zorg voor een chillplekje

Slapen is natuurlijk het allerbeste, maar we kunnen ons voorstellen dat je niet zomaar een uiltje kan knappen in de collegezaal. Zorg er echter wel voor dat je érgens kunt chillen. Regel een plekje waar je bijvoorbeeld in je uppie tien minuutjes voor je uit kunt staren.

5. Ga naar buiten

Frisse lucht geeft nieuwe energie. Echt waar. Kom van die bank!

6. Drink niet te veel koffie en energiedrankjes

De volgende ochtend alleen maar koffie en energiedrankjes wegtikken? Dat is niet handig. Een grote hoeveelheid cafeïne is killing.

7. Take it easy

En dan bedoelen we: doe het een beetje rustig aan qua drank en drugs. Je avond is heus niet leuker als je laveloos naar huis moet zwalken.

8. Geef toe aan je moeheid

Je hóeft niet tot het einde te blijven. Geef alles. Dans alsof je leven er vanaf hangt! Maar geef ook gewoon toe aan je moeheid.

9. Kom chillen in de 3FM-studio

Tijdens ADE kun je gratis en voor niets bij de uitzending komen kijken in de A'DAM Toren in Amsterdam. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je hier aanmelden. Plof neer in een luie stoel en geniet met vrienden van interviews en livesets.

Ster advertentie
Ster advertentie