Solar

De nieuwe mixtape van Bokoesam is onderweg

  1. Nieuwschevron right
  2. De nieuwe mixtape van Bokoesam is onderweg

Bokoesam is uitgeput. Hij is al twee dagen op Solar te vinden, maar kreeg het nog wel voor elkaar om de trap naar de 3FM-studio te beklimmen! Hij had mooi nieuws...

© Frederieke van der Molen via Noisey

Bokoesam is al twee dagen aan het feesten op Solar. Al dat feesten en drinken begint er in te hakken, maar gelukkig heeft hij nog genoeg puf voor een babbeltje met 3FM.

Nieuwe mixtape

Bokoesam is al een tijdje bezig met een mixtape. 3FM-DJ Saskia Weerstand wilde natuurlijk dolgraag weten wanneer we die tape kunnen verwachten. En goed nieuws: komende week dropt 'ie!

"Als dat niet zo is, is mijn naam geen Bokoesam meer!"

Hij liet er zelfs een klein traantje om, zo blij is hij met zijn mixtape.

Bokoesam ft. Jack $hirak

En hij gaf Saskia nóg een primeur: er komt ook een single aan met Jack $hirak. Volgens de mannen wordt het een coole sexy track, in het Engels. Jack $hirak boekte al enorme successen met onder andere 'Drank & Drugs', dus met de hitpotentie van deze single zit het ook vast wel goed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog geen rijbewijs

Bokoesam trok de volgende vraag uit onze bak met ballen: "Wat is je favoriete track om te luisteren tijdens het autorijden?" Tja, dat is lastig om te zeggen zonder rijbewijs. Maar als Bokoesam er wel eentje had, werd 't Nelly met 'Ride Wit Me'.

Throwback: check hier Bokoesam live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie