Solar

The People Of Solar

  1. Nieuwschevron right
  2. The People Of Solar

Solar draait om creativiteit en daar vallen de outfits ook onder. 3FM trok een aantal prachtige persoonlijkheden aan hun mouw, orca of hoepel voor een praatje en een plaatje. Meet the people of Solar 2016!

Wesley uit Vorstenbosch laat mensen graag door hoepels springen. Vooral omdat 'ie er zelf niets van bakt.

"Ik heb dit ding gewoon gevonden en nu laat ik mensen er doorheen springen en mee hoelahopen. Zelf kan ik het niet, maar ik kan het wel proberen voor de foto?"

Yvonne en Klaas trouwden op zaterdag 6 augustus... Tijdens Solar! Ze hadden hun eigen backstage-trouwparadijs, waarvan een van deze Dixie-toiletten de toegangsdeur was. Het was een van de mooiste dagen van hun leven:

"We vinden Solar het allerleukste festival van de wereld. Het tofste is dat we geen idee hebben hoe onze dag eruit ziet, alles is een verrassing!"

Whitney, Fogalle en Cleo uit Roermond komen al zeven jaar naar Solar. "We moeten wel, want we horen het toch wel in onze achtertuin. Dan kun je net zo goed gaan...". Ze kregen opblaas-orka Willy van een random stranger, maar ze waren in no-time beste vrienden met het beest.

"We hebben zo'n lol! Willy houdt helaas wel van hakke-muziek, een gabbertje is het."

Deze groep vrienden komt al een jaar of drie naar Solar. Hoe zorg je dan dat je elkaar niet kwijtraakt?

"Nou, we hebben allemaal dezelfde toga aan. Handig toch? We zijn trouwens een stel goden die op jacht gaan naar godinnen."

Deze vriendinnengroep is voor de derde keer op Solar. Waarom gaan ze voor Solar? Er worden 100 dingen rondgeroepen: "Creatief! Gek! Heel veel dansen! De krokodillentent! En de technotent is ook altijd goed!" Een bepaald hoogtepunt springt er wel heel erg uit...

"De Seksuele Zaakjes. Ik ben er nog niet geweest, maar heb er hoge verwachtingen van!"

All Stars, petjes en (geïmproviseerde) korte broeken, dé outfit voor de festivalman. Mark en Patrick doen de hele zomer al niets anders dan festivalletjes bezoeken.Deze dag Solar is een verjaardagscadeau voor Patrick. Solar bevalt hen goed.

"Het heeft een beetje het Sziget-gevoel. Lekker buiten bij het meer! Toffe stages, leuke mensen... Maar die krokodillentent is ook echt sick!"

De Seksuele Zaakjes-caravan is populair. Je gaat er naar binnen, grabbelt in de grabbelton en krijgt een willekeurig sexy bezigheid die je daar lekker mag gaan uitvoeren. Deze twee kregen 'tongen' en waren er blij mee.

"We hebben elkaar pas net ontmoet, maar dit was fantastisch! Ik ben compleet verrast."

Beide partijen geven een 10+ en Serge laat weten dat hij haar ten huwelijk gaat vragen. Gelukkig zijn daar op Solar goede plekken voor!

Ster advertentie
Ster advertentie