STER Advertentie

Test jezelf: Meteen studeren of eerst een tussenjaar?

Woensdag 20 april 2016 - 12:22 uur

Of ben je helemaal klaar met dat leren en studeren?

We zijn bij X-Lab, na Jong & Ondernemen, aanbeland bij ons derde thema: Studiekeuze/tussenjaar. En zoals jullie van ons gewend zijn, trappen we een nieuw thema af met een geinig testje die klip en klaar maakt wat je te doen staat. Ondanks de druk van het leenstelsel is het wellicht toch een goed idee om na je examen niet meteen door te stromen naar een studie. 

Oké, een achterstand, maar toch...

Een tussenjaar zou namelijk wel eens een stuk waardevoller kunnen zijn. Dat is in ieder geval de mening van steeds meer tieners, zo blijkt uit de cijfers. Uiteraard loop je een jaar achterstand op vergeleken met mensen die wel meteen een studie oppakken, maar zij werken in mindere mate aan hun persoonlijke ontwikkeling en ervaring. Dus, weet je nog niet wat je wilt na je examen, doe dan de test. 

 

Meer testjes?
>> Heb jij het in je om een bedrijf te starten?
>> Ben je een stresskip of een koele kikker?

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement