Meer NPO
STER Advertentie

Kijk terug: James Bay's concert op Lowlands

Zaterdag 22 augustus 2015 - 21:33 uur

James Bay miste bijna zijn show op Lowlands omdat zijn vliegtuig vertraging had en de trein ook niet op tijd reed. Maar goddank was hij op tijd, want anders had hij menig meisjeshart gebroken.

"Bands die tegelijkertijd met James Bay waren geprogrammeerd, zullen verbaasd hebben geconstateerd dat er geen enkel tienermeisje in hun publiek stond. Want die waren allemaal met grote ogen naar de rockende Bay aan het kijken. Het welbekende hoedje was hij niet vergeten. Zelden heeft een publiek zo lieflijk en zuiver hebben meegezongen als vandaag bij Bay. Overigens was en bleef de tent vol."
- Norbert Pek 

>> Check het hele concertverslag op 3voor12.nl
>> Bekijk meer concerten van Lowlands

Foto's van James Bay op Lowlands

Fotograaf Ben Houdijk was de gelukkige die James Bay voor 3FM op de gevoelige plaat mocht zetten. Check al zijn foto's hieronder.

Meer Lowlands nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement