Solar

Feeling hot hot hot

  1. Nieuwschevron right
  2. Feeling hot hot hot

De tandjes, wat is het warm! Het kwik in Roermond tikt de 28 graden aan. Dat betekent dat alle lieve mensen op Solar op zoek zijn naar verkoeling. Gelukkig vindt het festival plaats rondom de Maasplassen. Maar wat kan je verder doen? Kleren uit. Op zoek naar schaduw. En water. Water is op Solar je allerbeste vriend.

1. Zij snappen het

Deze schaars geklede dames in bikini snappen het. Ze besloten niet langer bij hun zweterige tent te blijven zitten, maar ondernamen actie. Ze sleepten hun luchtbed naar het water, en hopsakee! Lekker dobberen met z'n vijven. Wat wil een mens nog meer?

Fotograaf: Ben Houdijk

2. Aan de waterkant

Deze hete meiden zochten verkoeling aan de waterkant. Eentje is zelfs zo oververhit dat ze door haar benen is gezakt en bidt tot God.

Fotograaf: Ben Houdijk

3. Waterglijbaan

Sommigen zijn van mening dat je het zo rustig mogelijk aan moet doen als het warm is. Maar daar trekt dit trio zich niks van aan. Zij gaan gewoon van de glijbaan. Fuck it. En wat een lol. Daarom zijn we hier tenslotte.

Fotograaf: Ben Houdijk

4. Watergevecht

Piew, piew, piewww. Gewapend met een opblaaskikker en supersoaker móet het wel goed komen. Het jaarlijkse watergevecht barstte zondagmiddag los. Het was jongens tegen de meisjes. Nou, dan weet je het wel...

6. Wat je niet moet doen

Met z'n zessen stil liggen in de brandende zon. In een veel (!) te grote hangmat. Zonder een parasolletje of ander verkoelend attribuutje. Eentje heeft zelfs een lange broek aan. Dat geloof je toch niet. Anyway, het ziet er wél heel ontspannen uit.

Fotograaf: Ben Houdijk
Ster advertentie
Ster advertentie