3FM Awards

Kaartverkoop 3FM Awards gestart

  1. Nieuwschevron right
  2. Kaartverkoop 3FM Awards gestart

Zet 9 april maar roodomcirkeld in je agenda, want dan is het tijd voor de elfde editie van de 3FM Awards. Groter dan ooit! Haal nú je tickets!

Bigger, better! Dit jaar reiken we traditiegetrouw de 3FM Awards uit, maar wel op een nieuwe locatie en wordt het geheel nóg groter en spectaculairder dan voorheen.

Je kunt voor twee verschillende evenementen kaarten kopen. Voor de 3FM Awards uitreiking ÓF voor het 3FM Awards Festival. Je kunt maar bij één van deze twee evenementen naar binnen. Koop dus niet voor beide evenementen kaarten.


>> Haal meteen je tickets!

3FM Awards in TivoliVredenburg

Op 9 april toveren we héél TivoliVredenburg, Utrecht om in een muzikaal feest. In de Vredenburg-zaal worden de 3FM Awards uitgereikt. In de Ronda en Pandora doen we iets nieuws: het 3FM Awards Festival. Met een apart ticket kun je daar genieten van zes bands die allemaal een vette set spelen.

>> Lees het precieze hoe en wat over de 3FM Awards en het 3FM Awards Festival

Line-up 3FM Awards en 3FM Awards Festival

Twee vette events op één avond dus! Mister and Mississippi, Dotan en Douwe Bob spelen op de 3FM Awardshow. Racoon, Kensington, Sunday Sun, Typhoon, Chef'Special én Sue The Night spelen allemaal een dik half uur op het 3FM Awards Festival.

>> Bekijk het blokkenschema

Haal nu je tickets voor de 3FM Awards 2015

Daar moet je bij zijn! Geen twijfel over mogelijk. Lucky for you: dat kan gewoon! Je kunt je tickets voor de 3FM Awards 2015 halen via TivoliVredenburg of Ticketmaster. Je hebt donderdagavond 9 april wat te doen!

>> Haal je kaartjes via TivoliVredenburg
>> Koop je tickets via Ticketmaster

Haal je tickets 3FM Awards Festival

Wil je genieten van heel veel livemuziek op donderdag 9 april? Koop dan nu meteen tickets voor het 3FM Awards Festival.

>> Haal je kaartjes via TivoliVredenburg
>> Koop je tickets via Ticketmaster

Ster advertentie
Ster advertentie