3FM Awards

Jett Rebel bij Coen en Sander

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel bij Coen en Sander

Jett Rebel kwam op de middag voor de 3FM Awards op bezoek bij Coen en Sander. En natuurlijk liet hij wat van zijn fijne stemgeluid horen.

Coen en Sander deden donderdagmiddag 10 april hun uitzending vanaf het Westergasterrein, waar die avond de 3FM Awards plaatsvinden. Jett Rebel was toevallig al aanwezig voor de nodige voorbereidingen en kwam natuurlijk even langs bij de DJ's. Hij deed een geniale Hall & Oates-medley en speelde daarna zijn nieuwe track 'On Top Of The World'. De filmpjes van zijn optreden kun je onderaan dit bericht bekijken.

Jett Rebel wint Serious Talent Award

Jett Rebel is de winnaar van de 3FM Serious Talent Award 2014. De 23-jarige zanger mocht de titel dinsdagavond 8 april in ontvangst nemen tijdens het programma Dit Is Domien. Jett Rebel was samen met Tessa Rose Jackson, Mozes And The Firstborn, Taymir en Town Of Saints genomineerd voor deze felbegeerde muziekprijs.

Jett Rebel op de 3FM Awards

Wint 'ie 'm of wint 'ie 'm niet? Jett Rebel zit donderdagavond 10 april met samengeknepen billen op de tribune, want hij is maar liefst tweemaal genomineerd voor een 3FM Award: in de categorieën Beste Live Act en Beste Nieuwkomer.

Jett Rebel - 'Hall & Oates medley' Live @ Coen & Sander Show vanaf de 3FM Awards

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jett Rebel - 'On The Top Of The World' Live @ Coen en Sander Show vanaf de 3FM Awards

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de 3FM Awards via 3fm.nl/live of vanaf 20:25 op Nederland 3 en 101TV

Ster advertentie
Ster advertentie