3FM Awards

Martin Garrix wint de 3FM Award voor Beste Artiest Dance

  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix wint de 3FM Award voor Beste Artiest Dance

Al dat plaatjesdraaien levert nog eens wat op. Martin Garrix ging er donderdagavond 10 april namelijk met de 3FM Award voor Beste Artiest Dance vandoor!

Rámon mocht de award voor Beste Artiest Dance uitreiken aan Martin Garrix. Helaas was de DJ er niet om hem in ontvangst te aangezien hij in het vliegtuig naar de Verenigde Staten zat waar hij op gaat treden op het Amerikaanse festival Coachella.


Martin Garrix

Hij heet eigenlijk Martin Garritsen en breekt halverwege 2013, op zijn 16e levensjaar, door met zijn eigen solo-uitgave 'Animals'. Het nummer wordt uitgebracht in juli 2013 en wordt in verschillende Europese landen een hit en in de Verenigde Staten scoort hij platina met de single! Het nummer staat ook op het album Hardwell Presents Revealed Volume 4 van collega-DJ Hardwell.

Martin Garrix wint 3FM Award Beste Artiest Dance

'Animals' komt in november 2013 binnen op nummer 1 in de Britse hitparade. Daarmee is Martin Garrix de jongste Nederlander die ooit op nummer 1 heeft gestaan in Groot-Brittannië. Maar niet alleen daarmee is hij de jongste. Hij is ook de jongste artiest ooit om een 3FM Award in de wacht te slepen!

Martin Garrix won donderdag 10 april zijn eerste 3FM Award in de categorie Beste Artiest Dance. Helaas was hij zelf niet aanwezig om de plaat in ontvangst te nemen, maar hij bedankte iedereen die op hem gestemd had via een videoboodschap.

Martin Garrix was ook genomineerd in de categorie Beste Nieuwkomer. Helaas greep hij net naast deze award want Jett Rebel mocht deze prijs op zijn schoorsteenmantel zetten.

Genomineerden Beste Artiest Dance

De overige plaatjesdraaiers die streden om het goud in de categorie Beste Artiest Dance waren:

Afrojack
Armin van Buuren
Showtek
Tiësto

Ster advertentie
Ster advertentie