3FM Awards

Mr. Probz wint de 3FM Award voor Beste Single

  1. Nieuwschevron right
  2. Mr. Probz wint de 3FM Award voor Beste Single

Hij golfde zo z'n handen in, die 3FM Award! Met zijn track 'Waves' won Mr. Probz donderdagavond de 3FM Award voor Beste Single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oh oh, wat was het spannend. En wat waren het allemaal knallers van singles. Toch koos het publiek massaal voor de man die eerder deze maand al de Schaal van Rigter binnensleepte: Mr. Probz. Michiel Veenstra reikte donderdagavond de 3FM Award voor Beste Single uit aan de artiest.

"Als het liefde is, is het wederzijds"

Hoewel Mr. Probz vertelde niets voorbereid te hebben, bleek hij toch best goed te zijn in het improviseren van een speech:

Backstage liep Mr. Probz even langs Sander. En die duwde natuurlijk meteen de microfoon onder zijn neus. Sander constateerde dat dit eigenlijk wel hét jaar van Mr. Probz is. De zanger stemde daar eigenlijk wel mee in. "Sowieso, daar ben ik heel eerlijk in. Ik doe het nu al een tijdje en vind het tof dat ik nu bevestiging krijg, maar aan het einde van de dag vind ik het gewoon al tof dat ik hier mag staan! Ik ben heel erg blij," aldus Mr. Probz tegen Sander Lantinga nadat hij z'n 3FM Award voor Beste Single in ontvangst nam.

3FM Award voor Beste Single gaat naar Mr. Probz - 'Waves'

Mr. Probz is vooral bekend geworden door samenwerkingen met Kleine Viezerik op de track 'Meisje Luister' en met The Opposites op 'Sukkel Voor de Liefde'. Maar solo gaat het nu ook erg lekker! Na een rustperiode dropt Mr. Probz de single 'Waves' als voorbode van zijn debuutalbum en deze track veroorzaakt in zowel binnen- als buitenland een golf van succes. Van 3FM ontvangt hij voor 'Waves' de titel 3FM Megahit en mag hij begin april de Schaal van Rigter in ontvangst nemen. Zijn nominatie in de categorie Beste Single bleek ook niet voor niks: Mr. Probz mocht de titel tijdens de tiende editie van de 3FM Awards met trots ontvangen op het podium in de Gashouder.

De artiesten die nét naast de 3FM Award voor Beste Single grepen, maar zeker een eervolle vermelding verdienen voor hun muzikale topprestaties, waren:

Armin van Buuren & Trevor Guthrie - 'This Is What It Feels Like'
Niels Geusebroek - 'Take Your Time Girl'
Nielson & Miss Montreal - 'Hoe'
Racoon - 'Shoes of Lightning'

The Opposites - 'Sukkel voor de Liefde' live @ 3FM Awards 2014

The Opposites speelden donderdagavond tijdens de tiende editie van de 3FM Awards samen met Mr. Probz hun hitsingle 'Sukkel Voor De Liefde' in de Gashouder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie