3FM Awards

Genomineerden Beste Nieuwkomer bij DWDD

  1. Nieuwschevron right
  2. Genomineerden Beste Nieuwkomer bij DWDD

De genomineerden voor de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer brengen woensdag 9 april een bezoekje aan Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door.

Jett Rebel, Mr. Probz, Maaike Ouboter en Michael Prins komen woensdag 9 april langs bij De Wereld Draait Door. De vier artiesten zijn, samen met Martin Garrix die niet aanwezig is, genomineerd voor een 3FM Award in de categorie Beste Nieuwkomer.

Jett Rebel

Jett Rebel ontving dinsdag 8 april tijdens Dit is Domien al de 3FM Serious Talent Award. Daarnaast is Jett Rebel genomineerd in nog twee andere categorieën. Naast Beste Nieuwkomer maakt Jett Rebel ook nog kans op een award voor Beste Live Act. Zijn week kan dus eigenlijk al niet meer stuk, maar het zou allemaal nog wat mooier kunnen worden als hij donderdag 10 april nog één of twee 3FM Awards mee naar huis mag nemen.

Mr. Probz

Mr. Probz werd op dinsdag 1 april naar de 3FM studio gelokt. Coen en Sander wilden hem wijs maken dat zijn nummer 'Waves' wel héél erg veel leek op een oud Russisch volkslied. Mr. Probz schrok er een beetje van, maar er verscheen gelukkig wel weer een lach op zijn gezicht toen hij te horen kreeg dat ze hem voor de gek hielden en dat hij in de studio was omdat 'Waves' het afgelopen jaar het meest gedraaide nummer op 3FM van Nederlandse makelij geweest. Daarmee sleepte Mr. Probz de Schaal van Rigter in de wacht! Met het nummer is hij ook genomineerd voor een 3FM Award in de categorie Beste Single.

Maaike Ouboter

Zangeres Maaike Ouboter is bekend van het tweede seizoen van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Haar nummer 'Dat Ik Je Mis' is een hit en ze ontvangt dan ook een gouden plaat voor de single. Of ze hiermee ook een 3FM Award in de wacht sleept hoor je donderdag 10 april!

Michael Prins

Singer-songwriter Michael Prins won de tweede editie van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Daarna werd hij uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en speelde hij in de zomer van 2013 al op verschillende festivals. Michael Prins brengt in oktober 2013 zijn eerste album getiteld Rivertown Fairytales uit. Of de 3FM Awards voor Michael Prins ook als een sprookje eindigen zie je tijdens de awardshow!

Martin Garrix

Martin Garrix is nog maar 17, maar heeft inmiddels al een internationale carrière. Hij ontvangt in maart een platina plaat in de Verenigde Staten en alsof dat nog niet genoeg is werkt hij op het moment ook nog aan een nieuw nummer met niemand minder dan Ed Sheeran. Hij is dus al bijna geen nieuwkomer meer, maar dat betekent niet dat de 3FM Award in de categorie Beste Nieuwkomer zo maar aan hem voorbijgaat!

Stem voor de 3FM Awards

Wie vind jij dat de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer op zijn schoorsteenmantel mag zetten?

>> Stem voor de 3FM Awards

Ster advertentie
Ster advertentie