3FM Awards

The Opposites winnen 3FM Award voor Beste Album

  1. Nieuwschevron right
  2. The Opposites winnen 3FM Award voor Beste Album

Vijf toppers van platen, vijf genomineerden, één felbegeerde titel. En die titel, de 3FM Award voor Beste Album, gaat dit jaar naar niemand minder dan The Opposites met hun Slapeloze Nachten. Twan en Willem sleepten daarmee hun tweede 3FM Award van de avond binnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stenders en Hoogendoorn reikten namens de luisteraars van 3FM de 3FM Award voor Beste Album uit aan de hiphoppers van The Opposites.

"We fucking love you all!"

Willem had een behoorlijke lijst aan shout outs tijdens het tweede bedankje van de avond. "Spasmatic, Ronnie Flex, Sef, Soulsearching, Yellowclaw, Koos Groenendijk, Top Notch en vast nog een heleboel mensen die ik allemaal vergeet, maar iedereen heeft meegewerkt! Oh, en natuurlijk onze ouders… WE FUCKING LOVE YOU ALL!":

The Opposites winnen 3FM Award voor Beste Album

Het vierde album van The Opposites, Slapeloze Nachten, kwam 10 mei 2013 uit. En dat bleef niet onopgemerkt. Zo kregen de mannen tijdens hun optreden op Lowlands met meer dan 25.000 verkochte exemplaren een gouden plaat voor hun Slapeloze Nachten en verkoos 3FM de titeltrack 'Slapeloze Nachten' tot 3FM Megahit. Ook de 3FM luisteraars houden overduidelijk van het album en stemden voor de 3FM Awards massaal op de plaat. En dat resulteerde in de derde 3FM Award voor de heren van de Opposites.

Een eervolle vermelding is er natuurlijk voor de andere genomineerden in de categorie Beste Album, die ook een geweldige prestatie hebben geleverd met hun albums:

Caro Emerald - The Shocking Miss Emerald
De Staat - I_Con
Kris Berry & Perquisite - Lovestruck Puzzles
Tim Knol - Soldier On

The Opposites ft. Mr. Probz - 'Sukkel Voor De Liefde' live @ de 3FM Awards

The Opposites speelden donderdagavond tijdens de tiende editie van de 3FM Awards samen met Mr. Probz hun hitsingle 'Sukkel Voor De Liefde' in de Gashouder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie