3FM Awards

Racoon wint de 3FM Award voor Beste Band

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon wint de 3FM Award voor Beste Band

Je weet pas dat je de beste bent, als je de 3FM Award voor Beste Band krijgt. Dat overkwam Racoon tijdens de tiende editie van de 3FM Awards!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoals Spandau Ballet al zong: "You are Gold! Always believe in your soul. You've got the power to know. You're indestructable, always believe in, 'cause you are Gold!" Of dat in z'n geheel op Racoon slaat is maar de vraag, maar ze hebben wel degelijk goud te pakken met de 3FM Award voor Beste Band!

Coen en Sander (en een headbangende banaan) reikten donderdagavond hoogstpersoonlijk de Award uit aan de mannen van Racoon. Daarvoor lieten de mannen al live hun liedje 'Shoes Of Lightning' horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Racoon

De winnaars van vorig jaar doen er natuurlijk alles aan om hun titel Beste Artiest Pop ook dit jaar opnieuw te verlengen. Ze wonnen de award namelijk ook al in 2013. Racoon is in 2014 in drie categorieën genomineerd: die voor Beste Single voor de 3FM Serious Request anthem 'Shoes Of Lightning', voor Beste Artiest Pop én voor Beste Band. Naast die van Beste Artiest Pop, sleepten ze donderdagavond ook de Award voor Beste Band in de wacht. Dat zet de teller dus op elf (!) 3FM Awards!

Deze overige bands streden voor goud in de categorie Beste Band, maar grepen er nét naast:

De Staat
DI-RECT
Go Back To The Zoo
Kensington

Ster advertentie
Ster advertentie