3FM Awards

3voor12 Radio met de 3FM Awards Afterparty

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12 Radio met de 3FM Awards Afterparty

3voor12 Radio komt donderdag 18 april ook vanaf het Westergasterrein, waar die avond de 3FM Awards worden uitgereikt.

De 3FM Awards worden donderdagavond 18 april uitgereikt vanuit de Gashouder op het Westergasterrein. Roosmarijn laat je met een heuse afterparty in 3voor12 Radio nog even nagenieten van de Awardshow.

Yellow Claw live in 3voor12 Radio

Yellow Claw is dit jaar voor het eerst genomineerd voor een 3FM Award. Je kent Yellow Claw misschien wel van de nummers 'Krokobil' en 'Nooit Meer Slapen'. Hopelijk houden ze iedereen ook goed wakker als ze langskomen in 3voor12 Radio! Yellow Claw is genomineerd voor een 3FM Award in de categorie Beste Artiest Hiphop.

Daily Bread live in 3voor12 Radio

Oud-Serious Talent Daily Bread heeft dit jaar ook hun eerste 3FM Award nominatie op zak. De band is genomineerd in de categorie Beste Artiest Alternative. In 3voor12 Radio laten ze donderdagavond nog even horen waarom ze deze nominatie meer dan verdienen!

Bombay Show Pig live in 3voor12 Radio

Ook Bombay Show Pig is genomineerd voor een 3FM Award in de categorie Beste Artiest Alternative. Of zij de nominatie gaan verzilveren hoor je tijdens de Awardshow. In de 3voor12 Radio afterparty speelt Bombay Show Pig in ieder geval ook nog een nummer live.

Luister donderdag- 18 op vrijdagnacht 19 april tussen 22.00 en 01.00 uur naar Yellow Claw, Daily Bread en Bombay Show Pig live in 3voor12 Radio

>> Check het hele uitzendschema

Ster advertentie
Ster advertentie