3FM Awards

MetMichiel vanaf de 3FM Awards

  1. Nieuwschevron right
  2. MetMichiel vanaf de 3FM Awards

MetMichiel brengt 18 april een live verslag van de 3FM Awards en ontvangt Ed Struijlaart en Soul Sister Dance Revolution.

De uitzending van MetMichiel komt donderdag 18 april live vanaf het Westergasterrein. Michiel geeft een live verslag van de 3FM Awards en ontvangt een paar van de genomineerden in de studio.

Ed Struijlaart live in MetMichiel

Ed Struijlaart is voor de eerste keer genomineerd voor een 3FM Award. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij genomineerd is in de categorie Beste Nieuwkomer. De uitreiking moest nog plaatsvinden, dus Ed zat nog flink in de rats of hij wel een Award in de wacht zou gaan slepen. Hij heeft nogal wat promotiewerk gedaan. Norman van Blof kwam ook nog even reclame voor Ed maken en daarna liet Ed zijn muzikale kwaliteiten horen! Hij speelde 'Anything' en 'Face Down' live bij MetMichiel.

Ed Struijlaart - 'Face Down'

Ed Struijlaart - 'Anything'

Soul Sister Dance Revolution live in MetMichiel

Ook Soul Sister Dance Revolution is dit jaar voor de eerste keer genomineerd. Zij strijden voor de titel Beste Artiest Rock. Hoe hard ze kunnen rocken hoorde je tijdens MetMichiel ook nog even, want ze speelden tijdens de uitzending live hun single 'Hold The Line'.

Ster advertentie
Ster advertentie