3FM Awards

Kane wint de 3FM Award voor Beste Artiest Rock

  1. Nieuwschevron right
  2. Kane wint de 3FM Award voor Beste Artiest Rock

Kane kan weer een 3FM Award aan hun uitgebreide collectie toevoegen; de band won de 3FM Award voor Beste Artiest Rock!

Ze sleepten in de afgelopen jaren de ene na de andere 3FM Award binnen en het is weer raak. De vijfde award van de avond, die voor Beste Artiest Rock, is voor Kane. De Haagse rockers kregen de publieksprijs uitgereikt door Rob Stenders en Annemieke Schollaardt.

Kane rocks de 3FM Awards!

De mannen hadden een maand geleden de Gashouder nog drie dagen helemaal voor zichzelf en hun fans. Ze kwamen het graag nog eens dunnetjes overdoen op de 3FM Awards. Naast een knallend optreden mochten ze ook nog een van de awards in ontvangst te nemen! Ze kregen de meeste stemmen in de categorie Beste Artiest Rock en versloegen daarmee Kensington, Moke, Soul Sister Dance Revolution en de winnaars van afgelopen jaar; Go Back To The Zoo. Dinand voelde zich overdag niet helemaal lekker, dus hij kon wel een verzetje gebruiken. Hopelijk voelde hij zich na het winnen van de 3FM Award voor Beste Artiest Rock wat beter!

Duur avondje voor Rob Stenders

Rob Stenders was donderdag 18 april jarig, maar helaas voor hem werd hij niet de hele avond getrakteerd op drankjes, maar moest hij zelf juist een hele avond rondjes geven. Hij had een weddenschap verloren met Dinand Dennis van Kane. Als zij de 3FM Award Beste Artiest Rock zouden winnen beloofde Rob een hele avond te trakteren. Helaas voor Rob won Kane. Dubbel feest voor de mannen van Kane dus!

Ster advertentie
Ster advertentie