3FM Awards

Mister and Mississippi winnen de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer

  1. Nieuwschevron right
  2. Mister and Mississippi winnen de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer

Ze grepen dan net naast de 3FM Serious Talent Award, die voor Beste Nieuwkomer sleepten de heren en dame van Mister and Mississippi wel met verve binnen.

2013 lijkt hét jaar van de meerstemmige folkpop. Dat bevestigden Mister and Mississippi eens te meer. Uit handen van Annemieke Schollaardt en Rob Stenders ontving de Utrechtse band de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer.

Mister and Mississippi winnen de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer

Dat het volgen van een opleiding aan de Herman Brood Academie tot hele mooie dingen kan leiden, bleek al toen Mister and Mississippi werden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en hun prachtige single 'Northern Sky' door je speakers schalde. De geschiedenis heeft inmiddels ook uitgewezen dat de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer een voorbode kan zijn voor een succesvolle carrière. Gers Pardoel, Krystl en Waylon zijn slechts enkele artiesten die Mister and Mississippi voorgingen.

Mister and Mississippi waren de dag voor de 3FM Awards al in de Gashouder om te soundchecken. Barend liep Samgar, Maxime, Danny en Tom tegen het lijf en maakte een praatje.

Ster advertentie
Ster advertentie