3FM Awards

Kensington wint de 3FM Award voor Beste Album

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington wint de 3FM Award voor Beste Album

Vijf prachtplaten werden genomineerd in de categorie Beste Album. De mannen van Kensington wonnen deze felbegeerde award.

Ze riepen het dezelfde middag nog: als de heren van Kensington moesten kiezen welke 3FM Award ze het allerliefste mee naar huis zouden nemen, dan zou het toch wel die voor Beste Album zijn. Extra trots zijn ze dan ook op deze award, die ze kregen uitgereikt door Sander Hoogendoorn en Domien Verschuuren.

Kensington wint de 3FM Award voor Beste Album

Het is een meer dan bewogen jaar geweest voor de band. Bijna een jaar geleden kwam het album Vultures uit, waarna verschillende succesvolle singles volgden. De Utrechtse band werd voor de tweede keer genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award en werd op Paaspop uitgeroepen tot de winnaar. Nu komt daar de Award voor Beste Album bij. Beluister hieronder hoe Kensington reageerde op de winst van die 3FM Award.

>> De Serious Talent Award voor Kensington
>> Kensingtons zegetocht

Een eervolle vermelding is er natuurlijk voor de ander genomineerden in de categorie Beste Album, die ook een magistrale prestatie hebben geleverd met hun albums:

Carice van Houten - See You On The Ice
Jacco Gardner - Cabinet Of Curiosities
Ilse DeLange - Eye Of The Hurricane
Kane - Come Together

Kensington - 'Don't Look Back' (Live)

Voordat de uitzending begon, speelde de band nog bij Coen en Sander in de studio de spanning van zich af. En er werd een codewoord afgesproken...

Ster advertentie
Ster advertentie